Koporsóra is licitálhat a NAV árverésén - Ilyen tárgyakat vehet még

Hét darab koporsót is árverésre bocsájtanak / Illusztráció: Northfoto

Hét darab koporsót is árverésre bocsájtanak / Illusztráció: Northfoto
 

A NAV árverésén különböző lefoglalt ingóságokat és ingatlant helyez kalapács alá jövő héttől. A Délmagyar által készített összefoglalásból kiderül, hogy többek között autókra, GPS-ekre, mázsamérlegre és egy ingatlanra is lecsaphatunk a kétezer eladásra kínált cikkből.

Mintegy kétezer ingó és ingatlan tárgy legalább harminc kategóriában várja új gazdáját a NAV Csongrád megyei hivatalának elektronikus árverésén. Többek között autót, kisteherautót, irodai faxos telefonokat, laptopot, tévét, de még koporsót is adásra kínálnak. Utóbbi darabja 75 ezer forint. Ingatlanból ezúttal csak egy kerül kalapács alá, mégpedig egy 900 ezer forintra becsült vásárhelyi telek, amit egy 2,4 milliós diákhitel-tartozás miatt foglalt le az adóhatóság.

A NAV más megyékben is árverést hirdet, így háztartási gépek, festmények, bútorok és ruhaneműk, gyereknapszemüvegek, sportcipő, gyógytapasz, ruhafogas, hajcsipesz, terítő, horgászfelszerelés, esküvői ruha is gazdára találhat. Új tulajdonost keresnek két rekesz sörnek és légyfogó szalagnak is.

A licitáláshoz nem kell mást tenni, mint Ügyfélkapura regisztrálni (amennyiben ilyennel nem rendelkezik, először az önkormányzathoz kell fordulni) és az adóhatóság elektronikus árverési felületére belépni. A minimális kikiáltási ár a végrehajtó által becsült érték fele. Ezen kívül pedig sikeres licitálás esetén illetéket is kell fizetni. Az árverés jövő héttől indul.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/koporsora-is-licitalhat-a-nav-arveresen/y3q40rz

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn