Most jelentették be: csinos énekesnő lesz a csatorna új műsorvezetője

A Dal néven futó zenei tehetségkutatóban lett híres Dallos Bogi, most műsorvezető lett /Illusztráció: Northfoto

A Dal néven futó zenei tehetségkutatóban lett híres Dallos Bogi, most műsorvezető lett /Illusztráció: Northfoto
 

Dallos Bogi a "A Dal" zenei tehetségkutató döntöse lett a Petőfi TV új műsorvezetője.

A 20 esztendős énekesnő az M2 Petőfi TV „Én vagyok itt” című műsorában szerdánként és csütörtökönként jelentkezik majd.

Televíziós karrierjére készülve máris rengeteg sikert tudhat a háta mögött a hihetetlenűl fiatal győri énekesnő. Bogi 2014-ben bejutott A Dal döntőjébe „We all” című dalával, azóta nincs megállás a karrierjében. Noha az Eurovíziós Dalfesztiválon nem Bogi képviselte Magyarországot,  „We all” dalával számos slágerlistát hódított meg. A magyar zenei szakma neki ítélte oda a Fonogram-díjat az év felfedezettje kategóriában, valamint megnyerte a Bravo OTTO különdíját, és jelölték VIVA Cometre legjobb új előadóként. Nem sokkal később pedig James Blunt előtt léphetett fel több ezer ember előtt az Arénában.


Dallos Bogi/Fotó:Petőfi tv
 

Az énekesnő fő profilja ugyan a zene, azonban a tv-s szereplésben is gyakorlott: az M5 csatornán futó „Mesterember” műsorvezetőjeként a pályaválasztás előtt álló fiataloknak ad kollegáival ötleteket hétről-hétre.

Az idei év, pedig ha lehet, még több újdonságot hozott Bogi életében, ugyanis elkészítette első lemezét „Épp most” címmel, „Már nem zavar” dala pedig több hétig vezette a Petőfi Rádió lejátszási listáját.Forrás: http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/enekeskent-lett-musorvezeto-dallos-bogi-a-petofi-tv-ben/1bvq4ly

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn