Sas-taps: meghökkentő vallomással állt elő a kabaré nagyágyúja

A nagy nevettetőnek csak az a fontos, hogy a közönsége jól szórakozzon / Fotó: Járai LászlóA nagy nevettetőnek csak az a fontos, hogy a közönsége jól szórakozzon / Fotó: Járai LászlóA nagy nevettetőnek csak az a fontos, hogy a közönsége jól szórakozzon / Fotó: Járai László

A nagy nevettetőnek csak az a fontos, hogy a közönsége jól szórakozzon / Fotó: Járai László
 

Budapest - A hazai politikai kabaré koronázatlan királyát, Sas Józsefet egyáltalán nem bántja, hogy a pici, Dob utcai Fészek Klubban lép fel, ugyanis még így is imádja a közönség, tévénézők százezrei kapcsolnak műsorára, ha sugározza a tévé.

A Mikroszkóp Színpad egykori igazgatóját ma is a nevettetés élteti, valamint hogy még sok évig állhasson színpadra

- Nagyon jól érzem magam a Fészek Klubban. Ráadásul a mi történelmünkben volt már több olyan időszak, mikor jelentős művészek még ennél is kisebb helyeken kényszerültek játszani  – nyilatkozta a Borsnak Sas, aki arra is válaszolt, hogy nem érzi-e kicsinek a belvárosi klub színpadát:

– Dehogy! Amíg ilyen nézőseregünk van, nem érdekel, mekkora nézőtéren vesszük fel a műsort, hiszen többszörösen nézik a televízió csatornáján. A színész ott és akkor lép fel, amikor lehet. Az előadásaink telt házzal mennek és próbáljon jegyet venni februárra, már nem tud és márciusra és áprilisra is csak egy-egy szabad szék üres. Lehet ennél fontosabb és szebb egy művész számára?

 


Forrás: http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/sas-jozsefet-nem-zavarja-hogy-mar-nem-nagy-szinhazban-jatszik/52kgffp

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn