Lefejelt egy vásárlót, megrúgta a barátnőjét

Az előzetes letartóztatásban lévő 21 éves tatabányai férfi ellen súlyos testi sértés és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ügyészség.

A férfi márciusban, részegen egy utcán parkoló autó motorháztetejére ugrott, átszaladt a tetején, betörte a hátsóüvegét és megrongálta az ajtaját. Ezután egy közeli kocsmába ment, amink az ajtaját úgy megrángatta, hogy kiszakadtak a zsanérok.

Két nappal később az egyik tatabányai pékségben minden előzmény nélkül lefejelt és arcon ütött egy ott vásárló férfit, akinek nyolc napon túl gyógyuló sérülései lettek.A férfi kijött a pékségből, az utcán megrúgta a volt barátnőjét, aki elesett.

Aztán áprilisban a 21 éves férfi részegen ment be egy dohányboltba, ahol a visszajáró aprópénzt szétszórta a pulton. Kiabálva szidta a nőket, a vas rácsot nekicsapta az ajtónak, majd megrugdosta. Egy másik férfi állította le és elhúzta onnan. A részeg férfi megfenyegette az őt nyugtató férfit, utána őt is arcon ütötte.

Az ügyészség súlyos testi sértés kísérletével, garázdasággal és rongálással vádolja a férfit.Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20171012-az-elozetes-letartoztatasban-levo-21-eves-tatabanyai-ferfi-ellen-sulyos-testi-sertes-es-mas.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn