Majdnem két évtizede gyilkolt, most elfogták

Egy férfi 1999-ben a kútba lökte feleségét Budakalászon. Az ügyészség előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt javasolta most az előzetes letartóztatását. 18 évvel a történtek után.

A férfi az 1990-es években együtt élt a feleségével és a gyerekeikkel. Idővel azonban a házasságuk megromlott, az asszony inni kezdett, a férfi pedig szabadulni akart a kapcsolatból. Eldöntötte, hogy megöli a feleségét és balesetek álcázza a gyilkosságot.

1999 februárjában a férfi a részeg feleségét az udvari kúthoz kísérte, ott belelökte majd lefedte a kutat. A segítségért kiáltó asszonyt hagyta meghalni. Másnap reggel hívta a tűzoltókat azzal, hogy a felesége a kútba fulladt. Az akkori nyomozás során nem derült ki, hogy valójában gyilkosság történt.

A mostanra, tehát 18 év után előkerült bizonyítékok alapján a férfi előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítható. 

A büntetés súlyossága miatt okkal feltételezhető, hogy a férfi megpróbálna elszökni, vagy a nyomozást befolyásolni. Ezért az ügyészség javasolta a férfi előzetes letartóztatását.Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20171207-a-ferfi-1999-ben-a-kutba-lokte-reszeg-feleseget-budakalaszon-az-ugyeszseg-elore-kitervelten.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn