Életveszély az utakon: beborította a sűrű köd az országot

Sűrű ködre ébredhet az ország / Illusztráció: NorthfotoSűrű ködre ébredhet az ország / Illusztráció: NorthfotoSűrű ködre ébredhet az ország / Illusztráció: Northfoto

Sűrű ködre ébredhet az ország / Illusztráció: Northfoto
 

Sűrű ködre ébredhet az ország hétfő reggel, ami napközben tartósan meg is marad a nyugati tájakon, így arrafelé napsütésre egyáltalán nem számíthatunk. Másol változóan felhős lesz az ég, a hőmérséklet a keleti szél felélénkülésével hajnalban 2-8, délután 7-13 fok lehet. Csapadék sehol sem valószínű.

Az idő kedden is túlnyomóan felhős lesz, holnap már gyenge eső is előfordulhat a Dunántúlon. A reggeli köd csak itt és az ország déli részén maradt meg, napközben a keleti-délkeleti szél többfelé megélénkül. A hőmérséklet lassú csökkenésnek indul, hajnalban 0, +7, napközben 7-12 fok várható.

Szerdán már többfelé, az ország nyugati és középső tájain eshet az eső, máshol erősen felhős időre van kilátás. A keleti-délkeleti szél délen és a Dunántúlon megélénkül, a napközbeni csúcshőmérséklet 11 fok körül alakul.

A borongós idő csütörtökre sem változik, ám a csapadék mennyisége csökken. A szél északira fordul, nyugaton felerősödik. Péntektől nagyobb lehűlés jön, hétvégére téliesebb értékek várhatók, ám a jövő hét első felében ismét enyhe időre számíthatunk.Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/eletveszely-az-utakon-beboritotta-a-suru-kod-az-orszagot/bkt6z8k

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn