Hihetetlen: 8 éve házas kutyájával egy írországi nő

A boldog párt már csak a halál választhatja el

A boldog párt már csak a halál választhatja el
 

Immár nyolc éve házas kutyájával egy észak-írországi nő. Wilhelmina Morgan Callaghan a férfiakkal ellentétben még sosem csalódott Yorkshire-ében.

Wilhelmina Morgan Callaghan életében rengetegszer csalódott a férfiakban. 2009-ben megunta hajkurászni a nagy őt, és beszerzett egy Yorkshire-t, majd összeházasodott vele. A ceremóniát egy weboldalon tartották meg, esküvői tanúja pedig egyik barátnője volt.

Azóta gyökeresen megváltozott az élete. Elvesztette állását a halottasházban, így szabadúszó halottbalzsamozóként keresi a kevéske pénzét, ráadásul egyszer az árvíz is elárasztotta a házát. Azonban kutyaférje, teljes nevén Henry Frederick Stanley Morgan, végig kitartott mellette. A kutyát a királyának tartja, így az ókori kelta nyelvben „királyt” jelentő „Ri”-nek becézi.

Callaghan nem tartja magát bolondnak, mivel tudomása szerint mások is összeházasodtak kedvencükkel. Példának hozta fel azt a nőt, aki kígyójához ment feleségül, és azt a nőt is, aki két macskájához ment hozzá. „Henry nagyszerű, csodálatos. Szereti az ölelgetést, az ételt és a televíziózást” - mesélte lelkesen a boldog feleség.

Az észak-írországi nőnek egyébként van még másik tíz mentett kutyája is. Általában jól kijönnek egymással, de ha elmérgesedik köztük a viszony, rendszerint a 11 éves Henry szokta őket lecsillapítani. Ez az egyik dolog, amit Callaghan imád benne. „Nem egózik, egyszerűen csak barátságos. Az emberek azt gondolhatják, hogy megőrülten, de ő a tökéletes nekem”.

Íme pár pillanatkép Callaghan és Henry boldog házasságából:

(Daily Record)

 


Forrás: http://www.blikk.hu/hoppa/allati/ez-a-no-mar-nyolc-eve-hazas-a-kutyajaval/srb9p2n

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn