Íme egy egyszerű köret: fűszeres, pirított burgonya

Fot: Pinterest

Fotó: Pinterest
 

Kínálhatjuk sültek mellé, de önálló fogásként is fogyaszthatjuk.

Hozzávalók: 1,2 kg apró szem? burgonya, 6 ev?kanál olívaolaj, 1 teáskanál só, 1/2 teáskanál bors, fél csészényi reszelt parmezán, apróra vágott, friss petrezselyem

Elkészítés: Tisztítsuk meg a burgonyát és vágjuk félbe. Egy tálban keverjük össze az olajjal a f?szereket, majd forgassuk bele a burgonyát. Süt?papírral béleljünk ki egy tepsit, öntsük bele a burgonyát és pirítsuk kb. fél órán keresztül. Ha elkészült szórjuk meg a tetejét reszelt sajttal.
 



Forrs: http://www.blikk.hu/eletmod/gasztro/burgonya-recept/9c2km31

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn