Kassai után újra magyar bírót átkoznak a Bayernnél

Az idei Real Madrid elleni BL-negyeddöntőben Kassai Viktoron kérték számon Arturo Vidal kiállítását, valamint egy lesgólt. Karl-Heinz Rumenigge egész egyszerűen le is csalózta a legjobb magyar játékvezetőt. Most pedig Kulcsár Katalinnal, az első számú magyar - tavaly a világ legjobbjának is megválasztott - játékvezetőnővel akadtak gondjaik a bajoroknak.

 

A Bayern női csapata a Bajnokok Ligájában a 16 közé jutásért a Chelsea-vel került össze, a londoni meccset az angolok nyerték 1-0-ra. A visszavágón 2-1-re nyert a Bayern, de az idegenben rúgott góllal a Chelsea léphetett tovább.

Kulcsár Katalin
Kulcsár Katalin

A Die Welt cikke szerint a Bayern-edző Thomas Wörle egyértelműen kijelentette: a kiesés főbűnöse a magyar játékvezető, mert - 2-1-es német vezetésnél - Millie Bright kezezését nem szúrta ki. Ha berúgják a büntetőt, 3-1-gyel már jók lettek volna.

A 88. percben pedig - valószínűleg lökés miatt - érvénytelenítette a Bayern gólját, ami továbbjutást ért volna. (3:20-tól láthatóak a kétes esetek a videón.)

"Az első meccsen lesgóllal kaptunk ki, egy ilyen jó ellenféllel szemben, mint a Chelsea, túl sok volt a hibákból, amelyek minket sújtottak. Nem értem a bíró ténykedését, a kárunkra tévedett” - mondta Wörle.

A Die Welt cikke végén kiemeli, a Bayernnek újra egy magyar bíróval akadtak gondjai. Azt az újságnál feltehetően nem tudják, hogy Kassai és Kulcsár egy pár a magánéletben is. Az UEFA-nál sem lehet ez ismert, mert elég aggályos lenne, ha ennek ellenére Kulcsárt jelölték volna ki egy Bayern-meccsre.Forrás: http://index.hu/sport/futball/2017/10/12/kassai_utan_a_baratnojet_is_atkozza_a_bayern/

Sportgéza

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn