Fucsovics már az elődöntőnél jár Canberrában

Fucsovics Márton

Fucsovics Márton

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

 

Fucsovics Márton kiharcolta az elődöntőbe jutást a canberrai challengerversenyen, amely az Australian Open főpróbájaként is tekinthető. A magyar versenyző két szettben, 6:4, 6:4-re verte a francia Hugo Greniert – írja a sportoló Facebook-oldala.

A győzelem azt is jelenti, hogy Fucsovics továbbra sem vesztett szettet az ausztráliai viadalon. Továbbá – ahogy írják – az élő világranglista alapján ezzel a győzelemmel a 81. helyre lépett előre. De tovább is van: az elődöntőbeli siker – jelen állás szerint – a 78., a torna esetleges megnyerése a 73. helyezést jelentené a számára.

„Bár ma nem játszottam életem játékát, az utolsó labdamenetet én nyertem, ezzel már a holnapi elődöntőben vagyok. Fizikailag minden rendben, ami jó visszajelzés az Open előtt, közben pedig megérkezett az edzőm, Sávolt Attila is, tehát együtt a csapat, és jöhetnek a nagyágyúk” - nyilatkozta közösségi oldalán Fucsovics.Forrás: http://mno.hu/sport/fucsovics-mar-elodontonel-jar-canberraban-2439363?utm_source=feed&utm_medium=rss

MNO

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn