Golovkin vs Canelo II : lesz meccs vagy sem?

A tervek szerint május 5-én, második alkalommal mérkőzik meg egymással Gennady Golovkin és Saul Alvarez. A visszavágóról kevés konkrétumot tudunk, egyes híradások arról szólnak, hogy közel a megállapodás, míg mások cáfolják ezeket. Oscar De La Hoya meglehetősen negatívan üzent a mérkőzéssel kapcsolatban.
 
“A Canelo vs Golovkin visszavágóról nincs megállapodás és a híresztelésekkel ellentétben ennek közelében sem járunk. Megígérem a szurkolóknak, hogy összehozzuk a meccset, amennyiben Golovkin beleegyezik a feltételekbe.”
Eric Gomez, a Golden Boy Promotions elnöke diplomatikusabban fogalmazott, szerinte jó úton haladnak a tárgyalások.
“Úgy gondolom közel vagyunk a megállapodáshoz. A végső simításokon dolgozunk jelenleg. Folyamatosan tárgyalunk és ha az elmúlt napokban tízszer nem beszéltem Tom Leofflerrel, akkor egyszer sem. Canelo készen áll aláírni a szerződést. Amit Tom-tól hallottam, aszerint Golovkin is az aláírásra vár. A szerződések átadása már megtörtént és háromszor rágtuk át és csiszoltunk rajta. Remélhetőleg a napokban véglegesíteni tudjuk a feltételeket. A lényeges dolgokban már megállapodtunk, de néhány apróbb részletet még át kell dolgoznunk.”


Forrás: http://profiboksz.hu/2018/01/13/golovkin-vs-canelo-ii--lesz-meccs-vagy-sem

profiboksz.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn