?>

Egérkarbantartó munkát kapott egy magyar macska az izlandi hotelban

Egy magyar macska lett az internet új kedvence: Pál Izlandon él, ahol gazdáival együtt egy szállodában dolgozik, különleges pozícióban – írja az Iceland Monitor.

Pál Dáníelsdóttir, a cirmoscica magyar gazdáival az izlandi Snæfellsnes-ben él, ahol a Fosshótel Hellnarban, ahol ő az "egérkarbantartó."

Munkájához természetesen belépőkártya is jár, a róla készült kép pedig viharos gyorsasággal járta be az internetet:

Meanwhile, in Iceland. pic.twitter.com/oiDpYUOGy7

— RustyBertrand (@RustyBertrand) 2018. október 7.

Pál gazdái, Púskás Dániel és Szabó Zsuzsi 2016-ban költöztek ki Izlandra, 2018-ban kezdtek el dolgozni Fosshótel Hellnarban, ahova magukkal vitték macskájukat is. Pál is beilleszkedett a hotel életébe és annyira jó lett az egerek elfogásában, hogy kiérdemelte a saját belépőkártyát.

A hotel vezetősége azt nyilatkozta, hogy igyekeznek pozitív és vidám hangulatot teremteni szállodaláncukban. Pál pozíciója "kíséleti jellegű", de ha beválik, bővíteni fogják az egérkarbantartó csapatot.

Pál annyira népszerű lett, hogy most már saját Instagram-oldala is van, rajongói itt tudják követni mindennapjait:Forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20181011-vilaghiru-lett-a-magyar-felmenokkel-rendelkezo-izlandi-macska.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn