Brutális támadás: postaládán keresztül harapta le a futár ujját egy kutya

A kutya a postaládán keresztül harapta le a nő ujját/Fotó:Northfoto

A kutya a postaládán keresztül harapta le a nő ujját/Fotó:Northfoto
 

Bár elvileg megmenthető lett volna, még a rendőrök sem segítettek neki megtalálni a leharapott ujját.

Drámai és sokkoló történetet osztott meg a Mirror: a futárként szolgáló fiatal manchesteri anyuka munka közben szenvedett súlyos balesetet, amikor is a postaládán benyúlva egy (feltehetőleg pitbull fajtájú) kutya megsebesítette a kezét. A mutatóujja egyik fele leszakadt, de megsérült többek közt a kézfeje és a tenyere is. Ilyen esetben minden másodperc számít, azonban a 32 éves Nicola Cringle nem kapott sok segítséget: nem engedték be a házba megkeresni az állat által leharapott testrészét, a kiérkező rendőrök pedig azt mondták, úgyis kevés az esély az ujj visszahelyezésére, ezért nem hatoltak be a házba. Sőt, még kórházba se vitték, az egyik segítőkész szomszéd volt az, aki végül ellátta őt, amíg intézkedtek a helyszínen a nyomozók.

A klinikára érve Nicola félelme végül beigazolódott, sajnos már túl késő volt, az ujj hiányában pedig végképp nem tudtak a nőnek segíteni- a mutatóujjából megmaradt részt is amputálni kellett. Ezután is sok operáció várt rá, és hiába engedték már haza, hogy otthonában gyógyuljon tovább, Nicola jelenleg arra is képtelen, hogy egyedül felöltözzön.

"Bosszantó, hogy nincs ujjam, és senki sem vállalja a felelősséget érte"- mondta a az anya, aki azóta otthagyta munkahelyét is. A nyomozás már folyik az üggyel kapcsolatban.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/postaladan-keresztul-harapta-le-a-futar-ujjat-egy-kutya/8q75hlh

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn