Saját kutyája lőtte le a vadászt

Illusztráció: Northfoto

Illusztráció: Northfoto
 

Egy Charlie névre hallgató kutya meglőtte gazdáját, miközben mezei nyúlra vadásztak az új-mexikói sivatagban.

"Átment a bordáim közt, a tüdőmön, és a jobb kulcscsontomnál akadt el" - mondta a Tax Harold Gilligan az ABC News-nak. A 74 éves férfinek három bordáját és a kulcscsontját törte el a golyó, a tüdeje is megsérült..

Gilligan bepakolta három kutyáját, Charlie-t, Scooter-t és Cowboy-t, és a puskáját a terepjárójába, és elindult. Charlie rátette a mancsát a puskára, és valahogy meghúzta a ravaszt, és meglőtte gyanútlan gazdáját.


Illusztráció: Northfoto
 

A férfi egyedül volt a sivatagban, amikor megtörtént a nem mindennapi baleset, és maga hívta a 911-et. A helyszínre érkező mentősök megállapították, hogy a szerencsétlen eset azért történhetett, mert a férfi úgy dobta be a fegyvert a kocsiba, hogy a csöve épp felé nézett. Gillianben bennhagyták a golyót, mert attól féltek, nagyobb kárt tesznek, ha megpróbálják kivenni. Az idős férfi humorral kezeli a történteket, a kutyának pedig már rég megbocsájtott: "Érdekes történet ez, egy kutya meglő egy embert. Charlie biztos nem szándékosan tette, ő jó kutya." - mondta a lapnak.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/hoppa/allati/sajat-kutyaja-lotte-le-a-vadaszt/egtsh4q

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn