?>

Vége: január 1-től nincs tovább - Nagy bejelentést tett a Wizz Air

Megszűnik a Wizz Tours /Fotó: Northfoto

Megszűnik a Wizz Tours /Fotó: Northfoto
 

Most már egészen biztos, hogy 2019-től nem működik majd tovább a Wizz Air utazási szolgáltatója, a Wizz Tours.

A repülőjegy, illetve szállás csomagokat kínáló Wizz Tours online utazási szolgáltató idén december 31-el végleg befejezi működését. – erősítette meg az információt a Wizz Air.

A low-cost légitársaság ügyfelei 2019. január 1-től a légitársaság weboldalán végzett foglalás során szabhatják testre utazásukat szállás és transzfer lehetőségek foglalásával - írja az airportal.hu. A korábban a Wizz Tours-on keresztül foglaló utasoknak a cég azt ígéri, hogy az online utazási szolgáltató bezárását igyekeznek úgy végrehajtani, hogy az csupán minimális hatással legyen az ügyfelekre. A közleményben a társaság a bezárását azzal indokolja, hogy a Wizz Air a továbbiakban is maximálisan a legfőbb tevékenységére szeretne fókuszálni.

A Wizz Air közleménye

“A Wizz Air megerősíti, hogy átalakítja az utazási csomagokra vonatkozó elképzeléseit. A repülőjegy + szállás csomagokat kínáló Wizz Tours online utazási szolgáltató 2018. december 31-én befejezi működését, ezt követően az utasok a wizzair.com oldalon végzett foglalás során szabhatják testre utazásukat szállás és transzfer lehetőségek foglalásával.

Azon utasokkal, akiknek a Wizz Tours-on keresztül végzett foglalásuk 2019. január 1. után induló vagy 2019. január 15. után érkező járatot tartalmaz, a Wizz Tours ügyfélszolgálata felveszi a kapcsolatot, és részükre teljes visszatérítést ajánl fel. A megszűnési időszakon belüli meglévő foglalások esetében az utazások teljesítése minden tekintetben biztosított. A Wizz Air a továbbiakban is maximálisan a legfőbb tevékenységére fókuszál, miközben garantálja a Wizz Tours rendben lefolytatott bezárását oly módon, hogy annak minimális hatása legyen az utazókra és a partnerekre egyaránt”

 


Forrás: http://www.blikk.hu/eletmod/utazas/megszunik-a-wizz-tours-januar-1-wizz-air-bejelentes/7npn528

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn