A DK kifizette a gödöllői hajléktalan büntetését

Itt épp egy budapesti hajléktalan ügyét tárgyalta a bíróság / Fotó: Fuszek Gábor

Itt épp egy budapesti hajléktalan ügyét tárgyalta a bíróság / Fotó: Fuszek Gábor
 

A Demokratikus Koalíció (DK) a héten kifizette annak a gödöllői hajléktalannak a húszezer forintos büntetését, akit a hatóságok októberben elsőként szankcionáltak életvitelszerű közterületen tartózkodás miatt.

Rónai Sándor, az ellenzéki párt szóvivője pénteki, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján elmondta, a DK célja Magyarország emberségének és tisztességességének megőrzése, ezért természetes számukra, hogy segítenek a szegény, védtelen embereken.

A DK szóvivője ismételten mindenkit arra kért, hogy a lehetőségeihez mérten segítse a hajléktalan, nehéz sorsú embereket.

Megjegyezte továbbá, tudják, sokakat zavarnak az aluljárókban a hajléktalanok miatt tapasztalható kellemetlenségek, rendetlenség, de a párt szerint ezt a problémát több szociális munkással és kevesebb rendőrrel, az egyéni történeteket megismerve kellene megoldani.

Rónai Sándor közölte: pártja feljelentést tett azon sajtóhírek alapján, amelyek szerint a csepeli fideszes önkormányzat biztonsági szolgálata brutálisan lép fel helyi hajléktalanokkal szemben.Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/a-dk-kifizette-a-godolloi-hajlektalan-bunteteset/cv77w78

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn