Belebukhat a szemétügybe Gémesi György

Belebukhat a szemétszállítási botrányba Gémesi György, akit az Északkelet-Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás megpróbál lemondtani hétfőn. A kormány az OKF segítségével biztosítja a szemétszállítást és fenntartja a rezsicsökkentést.

Ahogy az Origo részletesen beszámolt róla, az LMP listáján induló Gémesi György gödöllői polgármester és az ökopárt korábbi képviselőjelöltje áll a Zöld Híd B. I. G. G. Nonprofit Kft. mögött. Ez az a cég, amely miatt veszélybe került a szemétszállítás 116 településen.

A Magyar Időknek nyilatkozott Hertel László, Sződ község polgármestere, aki szerint az Északkelet-Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás hétfői elnökségi ülésén lemondatná Gémesi György elnököt, valamint a 116 település szemétszállításáért felelős Zöld Híd Nonprofit Kft. megbízott ügyvezetőjét, Gyenes Szilárdot.

IllusztrációFotó: Hirling Bálint - Origo

Ennek oka az, hogy a kft. ügyvezetőjének további ténykedése katasztrofális helyzetbe sodorná a társaságot.

A szemétszállítási problémákat az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak köszönhetően sikerült megoldani az érintett településeken, azaz a kormány biztosítja a szemétszállítást, és fenntartja a rezsicsökkentést.Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20181103-magyar-idok-gemesi-gyorgy.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn