Síri csönd és gaz - így néz ki a 42 millió forintból felhúzott, nem létező rallypálya

Síri csönd és gaz - így néz ki a 42 millió forintból felhúzott, nem létező rallypálya

Több mint 42 milliós uniós támogatásból épült, de már nyoma sincs a rallypályának, és a vitorlázótó is kiszáradt a Szabolcs megyei Nagykállón. Az RTL Híradó forgatott a helyszínen.

A pályáknak a nyomai még ugyan látszódnak, a kanyarokban is otthagyták a partjelző gumiabroncsokat, de az elvileg 2013-ban megnyílt, 42 millió forintos uniós támogatásból létrehozott versenypályán és szabadidőközpontban jelenleg egy árva lélek sincs, terepgokartok sehol, épületeket sem látni. Bár a szabadidőközpont honlapja szerint a tó kiválóan alkalmas a vitorlázásra, mert egy "szélcsatornában fekszik", jelen pillanatban nemhogy vitorlázni, de fürödni sem lehetne benne, teljesen ki van ugyanis száradva, csak a medre jelzi, hogy itt valaha víz lehetett.

Az RTL Híradója Nagykálló polgármesterét telefonon próbálta utólérni, bár sok sikerre nem számíthattak, hiszen korábban a nem létező rallypályára figyelmet felhívó N1TV-nek a városvezető azt mondta: nem a nagykállói ügyekkel kéne foglalkozni.Forrás: http://hvg.hu/gazdasag/20181103_Siri_csond_es_gaz__igy_nez_ki_a_42_millio_forintbol_felhuzott_nem_letezo_rallypalya#rss

hvg.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn