A családok életét és a gyermekvállalást segítheti a nemzeti konzultáció

A családok életét és a gyermekvállalást segíthetik a legújabb nemzeti konzultáció kérdései, amelyekkel a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) teljes mértékben egyetért - mondta Gaal Gergely, a kisebbik kormánypárt kommunikációs igazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatón.

Gaal Gergely a kérdések közül kiemelte a családi adókedvezményre vonatkozó felvetést, amelyet sikeres konstrukciónak tartanak, és az a véleményük, hogy a jövőben erősíteni kell.
A tíz kérdés mindegyike olyan problémát vet fel, amelyek a magyar emberek számára fontosak. Egyúttal azt kérjük, hogy minél többen adjanak választ, mondják el véleményüket, segítve ezzel a kormány munkáját.- nyilatkozta a KDNP kommunikációs igazgatója. Gaal úgy fogalmazott: nagyon fontosnak tartják, hogy a jelentősebb kormányzati intézkedéseknél, illetve azokat megelőzően megismerjék az emberek véleményét, hogy a döntéseket ennek ismeretében hozhassák meg. Hozzátette, hogy teljes egészében kiállnak a kormány elmúlt évekbeli erőfeszítései mellett, amelyekkel a családokat kívánták megerősíteni. Gaal Gergely rámutatott:

Európa és Magyarország jövője csakis a családok megerősítésével biztosítható, a migráció, a bevándorlás, annak fokozása nem oldhatja meg a kontinens és Magyarország problémáit.

A család mint intézmény mellett a kétezer éves keresztény alapok okán is egyértelműen kiállnak - hangsúlyozta a kormánypárti politikus.
Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője a kommunikációs igazgatói posztról elmondta: Gaal Gergely lesz a politikai felelőse, hogy a kisebbik kormánypárt üzenetei hitelesen megjelenjenek a nyilvánosság előtt. A frakcióvezető újságírói kérdésre a szabad vasárnapról elmondta: ez egy szép gondolat, érdemben szolgálta a szolidaritást, ami a párt alapelvei közé tartozik, és nem a vásárlás ellen irányult. Legutóbb egy szakszervezet részéről merült fel az igénye, a KDNP ugyanakkor elfogadja a kormányzati álláspontot, miszerint ez nem aktuális.Harrach Péter az általános politikai helyzetet minősítve azt mondta, hogy felelős mondanivalója az ellenzéknek nincs, "frusztrált állapotát" hangerővel, sokszor alpári stílussal próbálja meg ellensúlyozni. Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20181107-a-csaladok-eletet-es-gyermekvallalast-segitheti-a-nemzeti-konzultacio.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn