?>

Az éjszaka ketten is meghaltak lakástűzben

Kigyulladt egy családi ház Gyömrőn a Gróf Teleki utcában hétfő kora reggel, a tűzoltók az épületben egy eszméletlen nőt találtak - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Egy 70 négyzetméteres ingatlan tetőszerkezete, födémje és egyik helyisége égett.

A tűzhöz a monori hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a ház átvizsgálása során eszméletlen állapotban találtak rá egy középkorú nőre, akt ugyan megpróbáltak újraéleszteni, de ez nem sikerült.

Budapest X. kerületében, a Gyakorló utcában egy leégett viskóban találtak holttestet a tűzoltók - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőre virradó éjszaka. Azt írták, hogy az építmény teljesen megsemmisült.

A fővárosi hivatásos tűzoltók a lángok megfékezése után az ingatlanban egy emberre bukkantak, aki a mentők megállapítása szerint meghalt. A viskó környezetében felállított sátrak egyikében egy másik személyt is találtak, ő nem sérült meg - olvasható a közleményben. (MTI)Forrás: https://444.hu/2019/02/11/az-ejszaka-ketten-is-meghaltak-lakastuzben

444

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn