Siklóernyővel a Dunába zuhant és meghalt az ismert rapper

A helyszínre érkező mentők már nem tudtak segíteni rajta.

Hétfőn szenvedett halálos balesetet a Gru művésznéven ismert szerb rapper, Dalibor Andonov – írja a Szabad Magyar Szó. Szerb sajtóértesülések szerint a 47 éves zenész egy siklóernyőzést követően – eddig ismeretlen körülmények között – a Dunába esett.

Bár a barátai egy csónakkal a segítségére siettek és kihúzták a vízből, mire az egyből értesített mentők a helyszínre értek, már csak a halál beálltát tudták megállapítani. 

Andonov 1994-ben készítette első demófelvételeit, igazán ismertté azonban csak 1996-ban vált, a szerb hip-hop első hullámával. Szóló előadóként öt albumot adott ki, ezek közül négy aranylemez lett szülőhazájában, slágereinek köszönhetően pedig egy sor további szakmai elismerést gyűjtött be a szerb sajtótól. 

2003-as Beograd című albumát követően visszavonult a zenéléstől és producerként kezdett dolgozni, de szinkronszínészként is dolgozott, illetve feltűnt a szerb Big Brother valóságsó versenyzőjeként is. Idén ő a második jelentős rapper, aki idő előtt távozik az élők sorából: tavasszal a Grammy-díjra jelölt Nipsey Hussle-t lőtték agyon az Egyesült Államokban.Forrás: https://nlc.hu/sztarok/20190911/sikloernyo-duna-gru-baleset-rapper/

nlcafe.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn