Kirabolták a ValóVilág rapperré lett sztárját: a fegyverviselési engedélye is eltűnt

A rapper a rendőrségre ment, de jutalmat is felajánlott a megtalálónak / Fotó: Instagram

A rapper a rendőrségre ment, de jutalmat is felajánlott a megtalálónak / Fotó: Instagram

Budapest — Meglopták Rácz Bélát (35), azaz Young G-t!

A Való Világ negyedik szériájában is feltűnő rappert valóságos sokként érte, amikor múlt hét csütörtökön arra lett figyelmes, hogy valaki feltörte a hetedik kerületben parkoló autóját, melyből több személyes tárggyal és fontos személyi okmányokkal bíró fekete övtáskája tűnt el.

Béci mindössze negyedórára hagyta ott a járművet, melyből több mint százötvenezer forintnak, a bankkártyáinak és a fegyverviselési engedélyének, valamint kislánya, Napsugár (7) személyi igazolványának is lába kélt.

– Felfoghatatlan ez az egész! Tisztán emlékszem, hogy lezártam az autót, és ez az utcai kamera felvételein is látszik. Ha nem is zártam volna le, két perc után automatikusan magától bezáródtak volna az ajtók. Gyanítom, valami speckó műszerrel törhették fel, ráadásul nem is órákra hagytam ott a kocsit – fogalmazott feldúltan a Blikknek a rapper, aki a rendőrségen is járt, hogy tanúvallomást tegyen.

– Úgy érzem, el vagyok átkozva, de bízok abban, hogy legalább az irataim előkerülnek, nagy tortúrával jár újracsináltatni mindent. Jutalmat is felajánlottam annak, aki visszaszolgáltatja a fontos dolgaimat, beleértve a jogsimat is – bizakodott Béci, aki lapunknak azt is elárulta, miért volt szüksége fegyverviselési engedélyre.

– Az elővigyázatosság miatt kértem az engedélyt egy riasztófegyverre két évvel ezelőtt, mert a koncertjeimet követően esténként sokszor keveredtem balhéba.

 Forrás: https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/racz-bela-becsi-megloptak-feltortek-auto/f2h18d7

Blikk

A Petrényi Család Honlapja
- Mert van élet a reklám után -