Hajmeresztő teória látott napvilágot Avicii halálával kapcsolatban

Avicii mindössze 28 éves volt /Fotó: Northfoto

Avicii mindössze 28 éves volt /Fotó: Northfoto
 

Állítólag egy pedofil hálózatot próbált leleplezni a halála előtt Avicii, legalábbis egy új pletyka szerint.

Hajmeresztő pletyka kezdett el terjengeni a nemrégiben elhunyt Aviciiről, aki a halála előtt állítólag megpróbált leleplezni egy pedofil hálózatot amire már a For A Better Day című számának klipjében is utalt – írja a Daily Star.

Avicii családja szerint nincs kizárva, hogy a 28 éves dj saját kezűleg vetett véget az életének még április 20-án.

A Neon Nettle weboldal szerint kapcsolat lehet Avicii és a 2017 júliusában öngyilkosságot elkövetett Chester Bennington között, akik közösen próbáltak fellépni az ellen az állítólagos pedofil hálózat ellen, ami a zeneiparban működik.

A YouTube-ra feltölött videó alatt több olyan komment is szerepel, ahol az emberek arról beszélnek, hogy Avicii túl sokat tudott, ezért kellett meghalnia.

„Megpróbálta leleplezni a zeneiparban lévő pedofil hálózatot, és ő is meghalt, akár csak Chester Benington vagy Chris Cornell...”

A Snopes weboldal azonban álhírnek nevezte a Neon Nettle írását, valamint arra is kitért, hogy a lemezlovas For A Better Day című száma a gyermekkereskedelemre akarta felhívni az emberek figyelmét, különösen a háború sújtotta országokban.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/hajmereszto-teoria-latott-napvilagot-avicii-halalaval-kapcsolatban/lbj9kyx

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn