A volt teniszcsillag karját leharapta egy krokodil

Egy volt teniszcsillag karját egy vízitúra során tépte le egy krokodil. A fiatal nő párja szorította el a sebet, hogy ne vérezzen el. A pár a kórház kápolnájában esküdött meg pár nappal a támadás után.

Zanele Ndlovu korábban nemzeti teniszező volt. Nemrég vőlegényével ment kajakozni a Viktória-vízeséshez a Zambezi folyón, amikor egy krokodil megtámadta őket - írja a Mirror. A több méter hosszú állat a kis kajaknak rontott neki, és harapta le a fiatal nő karját, miközben vőlegénye, Jame Fox a nőt védte. 

Forrás: YouTube/stanford chiwanga

 A felfújható kajakot a krokodil felborította, majd az állat a nő jobb alkarját teljes egészében letépte. 

A nő karját azonnal elszorították, de így is rengeteg vért vesztett. A horrorisztikus esemény ellenére az ifjú pár - akik egyébként az esküvőjükre készültek - megtarthatta a lagzit abban a kórházban, ahol a fiatalasszonyt kezelik.

Forrás: YouTube/stanford chiwanga

A menyasszony egy hatalmas kötéssel a csonkított jobb felkarján, de csodálatos esküvői ruhájában, családja és barátaik körében, újjászületve ment férjhez. 

Egy szemtanú szerint ez egy csodálatos bizonyítéka annak, hogy a szerelmüket még egy krokodiltámadás sem akadályozhatja meg. Forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20180507-a-no-majdnem-elverzett-a-tamadas-soran.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn