Őszintén beszélt a válásáról Erdei Zsolt

Erdei Zsolt és fia, Viktor /Fotó: Weber Zsolt

Erdei Zsolt és fia, Viktor /Fotó: Weber Zsolt
 

A jelenleg az ökölvívó szövetséget vezető korábbi világbajnok, Erdei Zsolt nyíltan mesélt gyermekeiről és küzdelmeiről az RTL Klub Reggeli című műsorában.

Madár első gyermeke, a 13 éves, a boksz helyett sokkal inkább a foci iránt érdeklődő Viktor az első házasságából való. Válásuk után a spanyol–német édesanya, Arabella del Mar három évig itt maradt hazánkban, hogy a fia közelében lehessen: heti váltásban nevelték ekkortájt Viktort, ám a hölgy később Németországba költözött. A gyermekelhelyezés kérdése ekkor újra felmerült, erre a nehéz időszakra emlékezett vissza Madár.

„Minden további nélkül elengedem a gyereket veled, ha a gyerek menni akar, ha nem akar menni, akkor viszont harcolok érte” – mondta akkor exének a korábbi világbajnok ökölvívó.

Végül úgy döntöttek, a gyermek Magyarországon marad, édesanyját pedig az iskolai szünetekben látogatja meg.

„Minden tiszteletem az övé, mert a végén belátta, mi a gyereknek a jó, és hogy a gyerek mit szeretne” – mondta volt feleségéről Erdei, hozzátéve: kapcsolatuk továbbra is jó.

Fiatalabb gyerekeiről is mesélt Madár. Gréti és Vilmoska mindketten koraszülöttek voltak, így sok mindenen átmentek velük a párjával. Ennek ellenére a korábbi élsportoló azt mondja, nem izgult, és annak dacára is nagyon hitt, hogy Gréti például csak 64 nap után hagyhatta el a kórházat.

 
 


Forrás: http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/oszinten-beszelt-valasarol-erdei-zsolt/c3lsdkx

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn