Horror: immár 14 edzőcipős lábat sodort partra a víz Kanadában – Ez állhat a rejtély mögött?

Illusztráció: Northfoto

Illusztráció: Northfoto
 

Újabb olyan cipőt sodort a partra Kanadában a tenger, amelyben emberi csontmaradványokra bukkantak. 2007 óta ez a 14. ilyen rejtélyes cipő.

2007 óta 14 sportcipőt találtak Brit Columbia partjainál. A legújabb darabra Gabriola szigetén egy férfi bukkant rá, aki épp sétált a parton. A leghorrorisztikusabb az egészben az, hogy mindegyik cipőben emberi csontmaradványokat találtak. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Egyes szakértők szerint a lábak valamilyen természeti katasztrófához vagy balesethez köthetőek, de nem zárható ki az öngyilkosság sem. Vannak azonban teóriák, miszerint egy sorozatgyilkos áll a háttérben, ám ezt a halottkém megcáfolta. A lábak ugyanis természetes úton szakadtak le a testről, semmi jele sincs traumának.

Ez alól egyetlen kivétel van, egy 2017 decemberében megtalált láb, amire a Vancouver-félszigeten bukkantak rá. Kiderült ugyanis, hogy a láb egy 79 éves washingtoni férfihez tartozik, akit holtan találtak. Abban az ügyben még folyik a nyomozás.

Barb McLintock halottkém szerint a futócipők adhatnak magyarázatot a rejtélyes jelenségre: mindegyik tartós anyagból készült, védik a lábat a lebomlástól, és a kialakításuk miatt mindig a vízfelszínre buknak.

(The Guardian)Forrás: http://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/horror-immar-14-edzocipos-labat-sodort-partra-a-viz-kanadaban/swewk2l

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn