Egy liberális műsorvezető p888csának nevezte Ivanka Trumpot

A kijelentés hatalmas botrányt okozott az Egyesült Államokban, sokan a műsor megszüntetését követelik.

Samantha Bee újságíró, televíziós műsorvezető, politikai kommentátor minősíthetetlen kifejezésekkel támadt neki Ivanka Trumpnak, az amerikai elnök, Donald Trump lányának, aki a Fehér Házban apja tanácsadója is.

A Fehér Ház "aljasnak és gonosznak" minősítette Samantha Bee obszcén mondatait, amelyek a kommentátor televíziós show-műsorában hangzottak el. Samantha Bee csütörtökön este bocsánatot kért, de a botrány nem csillapodik. Konzervatív személyiségek Bee műsorának megszüntetését követelik, ahogyan történt ez a napokban Roseanne Barr műsorával az ABC televízióban, miután a magát Trump hívének mondó Barr Barack Obama volt elnök kabinetfőnökére, Valerie Jarrettre tett rasszista megjegyzéseket.

Liberális médiumok is erőteljesen elítélik Samantha Bee műsorát: a CNN hírtelevízió műsorvezetője például leszögezte: nincs kettős mérce, a sértést és a kirekesztést akkor is el kell ítélni, ha liberális kommentátor az "elkövető".

A durva támadásra Ivanka Trump egy fotója teremtett alkalmat. Az elnök leánya az egyik kisgyermekével fényképeztette le magát, amint átöleli. Samantha Bee ezt használta fel arra, hogy az illegális migránsok gyermekeit felemlítve ostorozza Donald Trump bevándorlási politikáját.

Tudod, Ivanka, csodálatos ez a fotó rólad és a gyermekedről, de mint anya az anyának, hadd mondjam azt neked: csinálj valamit a papád bevándorlási politikájával, te felelőtlen p888csa"

— hangzott el a műsorban.

A show-műsort sugárzó TBS televízió vezetői közleményben kértek bocsánatot, szintén "aljasnak és megengedhetetlennek" minősítve az elhangzottakat. Két cég már csütörtökön este bejelentette: nem hirdet többé Samantha Bee műsorában.

 


Forrás: https://888.hu/article-egy-liberalis-musorvezeto-p888csanak-nevezte-ivanka-trumpot

888.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn