?>

Visszaküld 2,5 milliárd forintnyi esküvői ajándékot Harry és Meghan

Britain's Prince Harry and his fiancée US actress Meghan Markle pose for a photograph in the Sunken Garden at Kensington Palace in west London on November 27, 2017, following the announcement of their engagement.
Britain's Prince Harry will marry his US actress girlfriend Meghan Markle early next year after the couple became engaged earlier this month, Clarence House announced on Monday. / AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS

Meghan hercegné és Harry herceg május 19-én házasodtak össze, és mint minden ifjú párt, őket is elhalmozzák esküvői ajándékokkal, ami komoly feladatot jelent a személyzetüknek.

A hivatalos szabályok szerint tárgyi ajándékot csak kizárólag a rokonságtól vagy közeli barátoktól fogadhatnak el a királyi család tagjai, hogy a korrupció árnyéka se vetülhessen rájuk, és reklámokhoz se használják fel őket kéretlenül. Így hát mindent egyesével vissza kell küldeni.

Még Harry herceg és Meghan Markle sem bírták ki egy nagy mosoly nélkül.

Az Express értesülései szerint a palota munkatársai naponta több órát töltöttek azzal, hogy minden egyes csomagot ismét felcímkézzenek és postára adjanak. Több ezer visszaküldött ajándékról van szó, amelyeknek összértéke eléri a 7 millió fontot (2,5 milliárd forintot).

Sussex hercege és hercegnéje egyébként már az esküvő előtt arra kértek mindenkit, hogy jótékonysági szervezeteknek ajánlják fel a tárgyi ajándékokra szánt pénzt, de sokakhoz nem jutott el az üzenet.

(Kiemelt kép: Daniel Leal-Olivas / AFP)Forrás: https://24.hu/szorakozas/2018/06/03/meghan-hercegne-es-harry-herceg-eskuvoi-ajandekok/

Hír 24

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn