?>

Nagy a baj: stroke-ot kapott Paudits Béla

Fotó: RAS archívum

Fotó: RAS archívum
 

Agyvérzés miatt szállították kórházba Paudits Bélát. A már régóta beteg színész az otthonában lett rosszul, ám ápolója szerencsére azonnal észrevette a bajt, így értesítette a mentőket.

Hétfőn mentő vitte kórházba a Jászai Mari-díjas színészt, mert agyvérzést kapott. A Bors felkereste a kórház neurológiai osztályát, ahol ugyan megerősítették, hogy a színész a betegük, de további információkat nem adtak az állapotáról.

„Nagyon aggódunk érte, mert eddig is rengeteg baja volt. Nem tudom, hogyan lábal ki ebből. Nem tudunk egyebet tenni, mint hogy együttesen imádkozunk az életéért” – árulta el Paudits Béla egyik barátja a lapnak, aki a színművész legjobb barátjától, Takács Magdolna harmonikaművésztől tudta meg, mi történt.

A művész az elmúlt években sokszor szorult kórházi ápolásra: gyomorbántalmai miatt többször műtötték, de az ágyhoz kötöttségtől felfekvései lettek. A bezártság miatt pedig a depresszió is hatalmába kerítette, ráadásul nemrég egy laparoszkópos beavatkozásra is szükség volt. Ennek ellenére a 68 éves művész keményen harcolt a betegsége ellen, így remélhető, hogy a mostaniból is sikerül felépülnie.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/stroke-ot-kapott-paudits-bela/2rqsvsf

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn