?>

Hosszú Katinka szerint Tusupon múlik minden

Fotó: RAS-archívum

Fotó: RAS-archívum
 

Budapest - Hosszú Katinka állítólag már 1 hónapja nem beszélt férjével, akire azért is lenne szükség, hogy végre eldőljön az Iron Aquatics sorsa.

A Bors számolt be arról, hogy Hosszú Katinka hazarepült Amerikából, hogy az Iron Aquatics úszóiskolájába beszéljen a gyerekek szüleivel a jövőt illetően, miután férje és egyben a kicsik edzője, Shane Tusup már több mint egy hónap elteltével nem oktatja őket. A csalódott szülők és gyerekek érthetően szeretnének választ kapni arra, hogy mi lesz a klub sorsa, ami egy apuka szerint ma már csak árnyéka önmagának.

"A gyerekeink nem fejlődnek, mi is egyre türelmetlenebbek vagyunk, ráadásul látom, a srácok csalódnak példaképükben, Katinkában" – mondta a Borsnak az egyik szülő.

Katikától a beszélgetés során megkérdezték, hogy Shane visszatér-e még egyáltalán az uszodába, azonban az Iron Lady erre nem tudott választ adni, ugyanis sem vele, sem pedig a klub telefonhívásaira nem reagál Tusup, ami megnehezíti a dolgokat. Katinka azt is kijelentette, hogy innentől kezdve minden férjén múlik, ugyanis részéről rendben lenne a közös munka, azaz Shane továbbra is edzéseket tart a gyerekeknek, míg ő egy másik edzővel felkészül a versenyekre.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/sport/egyeni/hosszu-katinka-szerint-tusupon-mulik-minden/t5he3xz

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn