Ismét bilincs kerülhet Győzikére

Hamis okirat felhasználása miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a rendőrség, és az ügyben Győzikét és a lányát, Evelint is kihallgatják. A Blikk úgy tudja, a két dolog összefügg, ugyanis NAV jelezte a rendőrségnek, hogy hamis aláírás lehet azon a meghatalmazáson, amelyet Evelin adott az apjának, hogy eljárjon helyette bizonyos ügyekben.

Úgy tudom, maga a NAV szúrta ki, hogy valami nem stimmel. Volt náluk korábbról néhány szerződés, irat, amelyeket Evelin írt alá, ezen pedig, ami miatt most nyomoznak, másmilyen az aláírás. Ezt a NAV jelezte a rendőrségnek, amely nyomozni kezdett – tudta meg a lap az informátorától.

A történtek után Győzikének be kellett mennie a NAV-hoz.

Nincs titkolnivalóm, miért ne mentem volna be? Megkérdeztem az igazgatót, miért kell ezt így intézni? Miért nem lehetett annyival lezárni, hogy a lányom azt mondja, ő írta alá a papírt? Evelin a héten megy a rendőrségre, én pedig utána, ha kell még. Bár szívem szerint be se mennék. Ha kell, állítsanak elő, vigyenek be rendőrautóval, nem érdekel – mondta Győzike.Forrás: http://www.origo.hu/itthon/20180703-nyomozas-indult-gyozike-ellen.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn