Nem akárki lakott itt korábban: ebbe a palotába költözhet Torinóban Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo /Fotó: Northfoto

Cristiano Ronaldo /Fotó: Northfoto
 

Minden jel arra utal, hogy Cristiano Ronaldo hamarosan Torinóba költözik, ráadásul nem is akárhova.

Ha egy futballszerető ember gondolatai éppen nem a világbajnokság körül forognak, akkor minden bizonnyal a Cristiano Ronaldo-ügy foglalkoztatja, ami nem is meglepő. Két napja szinte a csapból is az folyik, hogy a világ jelenlegi legjobb játékosa az olasz élvonalban szereplő Juventus együtteséhez szerződhet, és egyre inkább úgy fest, mindez nem csak pletyka.

A hírek szerint ugyanis Ronaldo 100 millió euróért cserébe igazolhat Torinóba, ahol elképesztő, 30 millió eurós fizetést kaphat, amiről – sajtóhírek szerint – titokban már jóval korábban megegyeztek a felek. Úgy hírlik, a tárgyalások már annyira előrehaladott állapotban vannak, hogy a sztárfocista a városban lévő ingatlanokat is megszemlélte sőt, ki is szemelt magának egy kecseset.

A ház Torinó elitnegyedében található, az 1000 négyzetméteres kis hajlékban 200 helyiség van, köztük 8 hálószoba, beltéri medence, titkos bejáratok.

A villa egyébként a hírek szerint már volt Juve-játékos birtokában, korábban Ronaldo egykori edzője, Zinedine Zidane is lakott itt torinói évei alatt, de a 2006-os Aranylabdás hátvéd, Fabio Cannavaro is ezt a vityillót bérelte, évi cirka 600 ezer euróért. Most körülbelül 40 ezer eurót kell leperkálni érte éjszakánként – írja az Origo a La Stampára hivatkozva.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/sport/kulfoldi-foci/ebbe-a-palotaba-koltozhet-cristiano-ronaldo/znvnd4b

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn