Hoppá! Lilu sztárt farag a húgából

Lilu meglepődött, hogy Kriszti milyen jól szerepel a videókon /Fotó: Pozsonyi Zita

Lilu meglepődött, hogy Kriszti milyen jól szerepel a videókon /Fotó: Pozsonyi Zita
 

Budapest — Számos példa van arra a sztárvilágban, hogy egy híresség testvére is belecsöppen a show-bizniszbe, és ismertté válik. Ebben a cipőben jár Lilu (42) húga, Kovalcsik Krisztina is. Kriszti a szépségápolással foglalkozó internetes oldal, a Liluland sztárja lett – már rajongói leveleket is kap.

– A testvérem soha semmit nem csinált a médiában. Nyelvtanárként dolgozik, ám az utóbbi években otthon volt a kislányával, a keresztlányommal, a hároméves Kamillával. A szépségápolás őt is mindig érdekelte, így adott volt az ötlet, hogy ő is készítsen videókat az oldalra. Azon azonban én magam is meglepődtem, hogy ez mennyire jól áll neki: Kriszti egyszerűen szenzációs – mesélte a Vasárnapi Blikknek Lilu. – Emlékszem, amikor Máté Krisztával az első videót néztük, megdöbbentünk, milyen jól áll Krisztinek a kamera. Olyan jó hallgatni, hogy milyen szépen beszél.


Kovalcsik Kriszti szépségápolási tanácsokat ad egy internetes oldalon, népszerűsége töretlenül ível felfelé
 

Liluból tehát sztárcsináló lett, a televíziós műsorvezető pedig nagyon büszke a testvérére, és bízik benne, hogy a jövőben mind többen ismerik meg Kriszti nevét és arcát. Már csak azért is, mert mint megsúgta, előfordul, hogy a civil életben összekeverik őket.

– Nagyon hasonlítunk egymásra, főleg a hangunk, rendszeresen összekevernek minket telefonon – mesélte nevetve Lilu.

Az sem véletlen, hogy a műsorvezető szépségápolási oldallal jelentkezett, ez a téma szinte a mániája lett.

– Imádok ezzel foglalkozni, szeretek kipróbálni minden újat, legyen az valami különleges összetevős krém vagy csak egy új eszköz. Heteken át hajtottam például egy úgynevezett jade rollert, mert külföldi videókon láttam, és ki akartam próbálni. Amikor megérkezett, úgy örültem neki, mint egy gyerek. A férjem meg csak állt mellettem, és nem értette, mi történik – emlékezett vissza Lilu, aki külföldi utazásai alatt is szakít arra időt, hogy megismerje a helyi szépségápolási szokásokat. – Órákat töltök el helyi kozmetikákban, hogy megtudjam, ők mire esküsznek. Akármerre utazom Perutól Kazahsztánig, tudni akarom, milyen szereket használnak, és ki is szeretném próbálni!

Ritkán sminkel

A magánéletben ritkán festi magát Lilu. A tévés műsorvezető a szereplés miatt sokszor visel erős sminket, így amikor teheti, civilben a természetességre szavaz. Az azonban számára fontos, hogy a bőre szép legyen, így évek óta foglalkozik a táplálásával, hogy ápolt és feszes legyen. Emellett a táplálkozására is figyel, hiszen a szépséget ez is befolyásolja.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/hoppa-lilu-sztart-farag-a-hugabol/nzn5wrt

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn