?>

Melania Trump bámulatos őszi szettben - Nincs nála sikkesebb elnökfeleség

Remek a first lady stílusérzéke.

melania-trump-oszi-szett-cover
 

Miután korábban Trump az afrikai országokat egyszerűen pöcegödörországoknak nevezte, Melania - hogy változtasson kicsit férje negatív megítélésén - a múlt héten bejelentette, hogy ő nagy örömmel ellátogat a kontinensre.

Ilyen csinosan vágott neki az útnak

Ma el is indult első szólóutazására: Ghanába, Malawiba, Kenyába és Egyiptomba látogat el a körút során a first lady. Marylandben szállt fel a gépre, az első állomása pedig Ghána fővárosa, Accra lesz.

- Mindketten imádjuk Afrikát. Afrika egyszerűen csodaszép, talán a Föld egyik legszebb része, számos szempontból. Azért látogatok el oda, hogy megnézzem, mely országok milyen nehézséggel küzdenek, és hogy az Egyesült Államok mit tehetne ezekben az ügyekben. Nagyon fontos számomra az oktatás, az egészségügy, a turizmus, és természetesen a gyermekek jóléte - ez főként fókuszba kerül majd a látogatásom során - nyilatkozta a lelkes Melania az út előtt.

melania-trump-oszi-szett-nagy

Természetesen most is kitett magáért, ami az öltözékét illeti: egy mustárszínű, sikkes hosszúkabátban, és állatmintás magassarkúban indult útnak. Kíváncsian várjuk a többi szettjét is, amivel az afrikai rajongói megörvendezteti majd a turné során.Forrás: https://femina.hu/vilagsztar/melania-trump-barna-kabat/

femina.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn