?>

Megdöbbentő fordulat: több áldozata is lehet Ronaldónak?

Cristiano Ronaldo /Fotó: Northfoto

Cristiano Ronaldo /Fotó: Northfoto
 

Több lány is vádolja a Juventus sztárfocistáját, Cristiano Ronaldót! Az ügyvédek egy korábbi kínos történet kapcsán kezdtek el érdeklődni, s szeretnének kapcsolatba lépni azzal a modellel, aki még 2005-ben számolt be arról, hogy a focista szexuálisan bántalmazta.

Mint megírtuk, nemi erőszakkal vádolják a Juventus sztárfocistáját, ám úgy tűnik, nem ez az egyetlen ügye. Most úgy hírlik, az ügyvédek, akik az erőszakot bejelentő lány ügyében járnak el, egy másik lehetséges áldozatot szeretnének felkeresni, aki még 2005-ben számolt be arról, hogy a futballista inzultálta.

A lány akkoriban azt mondta: Ronaldo szexuálisan bántalmazta őt Londonban, s amennyiben igaz, amit állít, akkor segítségére lehet a sztárfocista erőszakolós ügyével foglalkozó ügyvédeknek és Kathryn Mayorgának is - adta hírül a Sun.

A focistát állítólag még őrizetbe is vették a brit fővárosban nemi erőszak gyanújával 13 évvel ezelőtt, ám mégsem került vád alá, nem volt ellene elég bizonyíték.

A Ronaldo állítólagos áldozatát, Kathryn Mayorgát támogató ügyvéd, Leslie Stovall azt mondta a Sun-nak: szeretné, ha minden olyan nővel kapcsolatba léphetne, aki Ronaldót erőszakkal vádolta meg.

"Csak egy emberről tudok Angliában, aki azt állította: szexuális erőszak áldozata volt. Szeretnék beszélni ezzel a nővel. Érdekelt lennék abban, hogy azonosítsák őt, és kapcsolatba is szeretnék lépni vele" - mondta Leslie Stovall.

Az akkor 20 éves Ronaldo még a Manchester United csapatát erősítette, 2005-ben azzal vádolták meg, hogy megerőszakolt egy francia-afrikai származású nőt a Sanderson Hotelben. Hét héttel később az ügyet bizonyíték hiányában lezárták, a focistát pedig nem vádolták meg.

Egy másik nő azt mondta: Ronaldo és a focista unokatestvére pont ugyanezen éjszakán őt is megerőszakolta, ám ő végül visszavonta állítását.

Ronaldót most a 2009-es ügy miatt kérdezik ki a rendőrök Las Vegasban: az egykori modell, Kathryn Mayorga szintén erőszakkal vádolja a focistát, amit állítólag a Palm Casino Resortban követett el. Az ügyet már a Juventus sztárfocistája is kommentálta: "fake news"-nak, azaz hamis hírnek nevezte az esetet.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/sport/spanyol-foci/londoni-ugy-cristiano-ronaldo-nemi-eroszak-ugyvedek-masik-aldozat/9hccwgj

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn