?>

Hoppá: Orlando Blomm eljegyzi Katy Perry-t?

Látszik rajtuk mennyire odavannak a másikárt / Fotó: Northfoto

Látszik rajtuk mennyire odavannak a másikárt / Fotó: Northfoto
 

Legutoljára Monacoban a vörös szőnyegen láthattuk együtt Orlando Bloomot és párját, Katy Perryt. A Monte Carlo gálán igazán boldognak és kipihentnek látták őket egymás oldalán. Most pedig egy bennfentes információi szerint Orlando nagyon elszánt az eljegyzéssel kapcsolatban.

Katy Perry egyik ismerőse nyilatkozott a sztárpárról a People magazinnak. Elmondása szerint egyre komolyabbra kezd fordulni a kapcsolatuk. Idén év elején kezdtek el újra együtt járni, és most nagyon úgy fest, hogy készen állnak az eljegyzésre.

- Orlando még nem vásárolt gyűrűt, de nagyon sokat beszél a közös jövőjükről. Mindenki nagyon izgatott, az eljegyzéssel kapcsolatban, és szerintem Katy csodálatos feleség lenne - nyilatkozta a magazinnak a sztár közeli ismerőse, majd folytatta.

- Orlando mindig arról beszél, hogy újraházasodna, és nagyon úgy tűnik, hogy azt Katy-vel képzelte el. Most mindketten nagyon boldogok. Ez egy csodálatos év volt a kapcsolatukban. Úgy néz ki, nekik szükségük volt arra, hogy visszataláljanak egymáshoz, hogy idáig eljuthassanak - mondta a bennfentes.


A gálán készült egyik közös képük / Fotó: Northofoto


Forrás: http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vegre-leszanta-magat-a-hires-szinesz-es-eljegyzi-kedveset/3drsydh

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn