?>

Brad Pitt új barátnője igazi szőke szépség - El sem mozdult mellőle a gálán

Úgy tűnik, ismét rátalált a szerelem a jóképű színészre.

brad-pitt-uj-baratno-cover
 

Úgy fest, Brad Pitt ismét szerelmes, a választása pedig egy gyönyörű szőke ékszertervezőre, Sat Hari Khalsára esett, akit közvetetten már régóta ismert, hiszen az exfelesége, Jennifer Aniston Khalsa több kreációját is viselte.

Ilyen szép az új kedvese

Brad Pittet és Sat Hari Khalsa egy régi, közös barátjuk mutatta be egymásnak, aki nem más, mint a Red Hot Chili Peppers basszusgitárosa, Michael Peter Balzary azaz becenevén Flea. A zenész egy jótékonysági bankettet szervezett, a Silverlake Conservatory of Music éves adománygyűjtő és aukciós estjét, ahová természetesen a sztár is hivatalos volt.

brad-pitt-uj-baratno-nagy

Flea ott mutatta be őket egymásnak, és azonnal egy hullámhosszra kerültek. Sat Hari Khalsa már régóta együtt dolgozik az együttessel, ugyanis az ékszerkészítés mellett spirituális gyógyítóként is tevékenykedik. Még a turnékra is elkísérte az együttest, hogy a koncertek között meditációval vezethessék le a feszültségüket.

A gálán Brad Pitt le sem vette a szemét a csinos Khalsáról, állitólag csak úgy izzott közöttük a levegő, egész este beszélgettek, és nevetgéltek. A sztár a válása óta nem is került kapcsolatba senkivel - habár hírbe hozták Sienna Miller színésznővel, és az MIT-s professzorral, Neri Oxmannal is, kiderült, hogy mindkét esetben csak pletykáról volt szó. Reméljük ezúttal tényleg rátalált a szerelem.Forrás: https://femina.hu/vilagsztar/brad-pitt-sat-hari-khalsa/

femina.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn