?>

Ezt nem gondoltuk volna: megdöbbentő kijelentést tett az Agymenők sztárja

Kaley Cuoco és Karl Cook / Fotó: Northfoto

Kaley Cuoco és Karl Cook / Fotó: Northfoto
 

Az Agymenők színésznője nemrégiben házasodott össze Karl Cookkal, akivel látszólag fülig szerelmesek, most mégis meglepő kijelentést tett.

Nyáron házasodott össze két év együttlét után Kaley Cuoco és Karl Cook. Bár a nászútjuk nem úgy sült el, ahogy várták, hiszen a színésznő vállát meg kellett műteni, utána minden a legjobban alakult, boldogabbnak tűntek, mint valaha. Épp ezért meglepő a kijelentés, amit Kaley egy interjúban tett:

„Nincs szükségem Karlra semmihez. Ha Karl holnap elhagyna engem, jól lennék. És ezt ő is tudja, ő is ugyanolyan jól lenne” – nyilatkozta a Woman's Health-nek.

A színésznő valószínűleg arra gondolt, hogy mindketten önálló, boldog emberek, akik külön-külön is ugyanolyan teljes életet élnének, s egyedül a saját akaratuk miatt döntöttek úgy, hogy összeházasodnak. Ettől függetlenül kissé ridegen hangzik a mondandója, így sok követője felháborodott, és kommentekkel bombázták, mondván, igenis rendben van, ha egy szakítás megviseli az embert.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/kaley-cuoco-meglepo-kijelentest-tett-hazassagaval-kapcsolatban/81mn54t

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn