Súlyos baj van, Magdi anyus kifakadt: ez így nem mehet tovább!

Fodor Zsóka / Fotó: Pozsonyi Zita

Fodor Zsóka / Fotó: Pozsonyi Zita
 

Fodor Zsóka tíz éve döntött úgy, hogy kiszáll a Barátok Köztből. Nem unatkozik a váltás után sem, több főszerepet is kapott, egy hátránya azonban van Magdi anyus visszavonulásának.

Fodor Zsóka elmondta a Borsnak, hogy nagyon sokat köszönhet a Barátok Köztnek: "Megérte minden: rengeteg főszerepet játszottam az elmúlt években. Ráadásul nagyon sok olyat amelyről régen álmodni sem mertem. Ki gondolta volna például, hogy a Csárdáskirálynő Cecíliáját játszom egyszer? Csomó reklámot is készítettek velem, szóval ez mind csodálatos, egy valami rettenetesen hiányzik. A rendszeresség az életemből. Nagyon elkényelmesedtem. Ennek egyenes következménye, hogy minden évben feljött rám egy kiló. Igyekszem úgy öltözni, hogy az ne legyen szembetűnő". - vallotta be a színésznő. Majd azt is hozzátette, hogy szerinte, aki olyan idős mint ő, annak nem szabad korának megfelelően öltözködni, persze csak a jó ízlés határain belül.

Zsóka azt is elmondta, hogy sokan csodálkoznak, hogy 76 éves, és már tíz éve annak, hogy elhagyta a sorozatot. "Én magam is mindig meglepődöm. Nagyon gyorsan elszaladt az idő. Én akartam kilépni a Barátok Köztből, ez köztudott. Többször is. De Kalamár Tamás producer mindig valahogy rábírt még egy kis maradásra -árulta el az egykori Magdi anyus, kinek negyedszerre sikerült elhagynia a Mátyás király teret.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/magdi-anyus-elkenyelmesedett/582pemv

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn