Miért titkolóznak? A barátai sem tudnak semmit az elhunyt bemondónő temetéséről

Balecky Annamária / Fotó: Blikk

Balecky Annamária / Fotó: Blikk
 

Baleczky Annamária egykori műsorvezető nemrégiben hunyt el, ám barátai, volt kollégái a mai napig nem tudnak semmit a temetéséről.

Baleczky október 4-én hunyt el hosszas betegség után, búcsúztatásáról azonban mind mai napig nem kaptak információt ismerősei, barátai. Valószínűleg egy budapesti temető lehet a végső nyughelye, hiszen itt élt egész életében: korábban a Pozsonyi úton, később egy budai idősek otthonában. A műsorvezető férje korábban hunyt el, családjával pedig megromlott a kapcsolata, így halálakor sem őket értesítették elsőként, hanem egykori kollégáját, Bay Évát, de őt is csak az eset után egy héttel. Állítólag Annamária kérte, hogy – megromlott viszonyuk miatt – a távolabbi rokonait zárják is ki az értesítendők közül. Végül Bay mégis tájékoztatta őket arról, hogy elhunyt az ismert bemondónő.

A titkolózás azért is fájdalmas, mivel kollégái közül többen szívesen elkísérték volna utolsó útjára. „Nagyon szerettem Annamarit, de 12 éve nem találkoztunk, így meglepődtem, hogy engem hívtak elsőként. De azon még jobban, hogy a temetéséről még így sem tudhatok semmit. Pedig talán már megvolt: akár a hamvasztás, akár a koporsós temetés mellett döntött a család, bármelyik megszervezhető ennyi idő alatt. Elkísértem volna Annamarit az utolsó útjára” – nyilatkozta Bay Éva a Borsnak.

Az idősek otthona, ahol Baleczky az utolsó éveit töltötte, azt közölte a lappal, hogy nem ők intézik a temetést, így nem tudnak annak időpontjáról. Az MTVA szintén nem rendelkezik információval a műsorvezető utolsó útjáról.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/rejtely-baratai-sem-tudnak-semmit-az-elhunyt-bemondono-temeteserol/dqw4p7b

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn