Trokán Nóra merészen kivágott estélyiben - A divatbemutató legdögösebb sztárja volt

Sztárok vonultak végig a 10. Marie Claire Fashion Days kifutóján.

Gigantikus díszlettel, igazi ünnepi hangulatban indult útjára szombaton a 10. Marie Claire Fashion Days a Millenáris Parkban. A legnagyobb magyar tervezők 2019. tavasz-nyári kollekcióiban a hétvégén ismert hazai sztárok is tündököltek a kifutón. A legmerészebb kreációban Trokán Nóra lépett kifutóra, aki nem idén szerepelt először a bemutatón.

- Élénken él bennem a kép, amikor tíz évvel ezelőtt összesen hat bemutatóval elindítottuk a Marie Claire Fashion Days-t, most pedig itt vagyunk a Millenáris Parkban, ahol teltházas bemutatókat látunk, ahol az évek során nincs olyan hazai tervező, aki ne lépett volna legalább egyszer a Marie Claire Fashion Days kifutójára. Büszke vagyok arra, hogy tíz év alatt Budapest egyik legjelentősebb divatünnepévé váltunk, melyre mindenki egész évben izgatottan készül. Szombat este, a szakmai nap zárásaként a kifutón a legelismertebb sztárokkal, teltházas bemutatókkal ünnepeltük a tizedik születésnapunkat - nyilatkozta László Krisztina, a Marie Claire Magazin főszerkesztője.

Trokán Nóra nem először lépett a Marie Claire Fashion Days kifutójára, mégis ugyanaz az izgalom járta át a show előtt, mint a kezdetekkor. 

- Ez egy óriási gyakorlatot igénylő szakma, amire teljesen máshogy kell felkészülni, mint az én színpadi jelenlétemre. Az a pár másodperc viszont egy igazi csoda volt, amíg végigvonultam a kifutón. Főleg azért, mert Sármán Nóri ruhái álomszerűek, megtisztelő, hogy az ő outfitjét viselhettem idén. Többször dolgoztunk már együtt, a cannes-i filmfesztiválon is Nóri szettjét viseltem. Az évek során az abszolút kedvencemmé vált - mesélte a 32 éves színésznő. Forrás: https://femina.hu/hazai_sztar/marie-claire-fashion-dasy-2018/

femina.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn