Gigabotrány a brazil seggszépségversenyen

Két nő és egy transznemű verekedett össze azon, hogy melyiküknek plasztikázott valójában az ülepe.

 

A brazil nagyvárosban, Sao Paulóban tartották az idei Miss Bumbum elnevezésű versenyt, ahol megválasztották az év legszebb fenekét. A 2018-as forduló különlegessége, hogy rajthoz, egészen pontosan színpadra állhatott egy transznemű versenyző is. Ám a botrány nem elsősorban miatta alakult ki. 

A zsűri hosszas tanakodás után a hétfő esti döntőben kihirdette, hogy 31 éves Ellen Santanának az ülepét tartják a legszebbnek. Ez a döntés megfeküdte 27 éves Aline Uva gyomrát: élő adásban odarohant Santanához, majd gyalázkodások közepette el akarta tőle venni a koronáját és a ráaggatott díszszalagot is. 

Én érdemlem a díjat és a koronát, az én 110 centis fenekem legalább teljesen természetes, ami nem mondható el Santanáról és a harmadik helyezett Paula Oliveiráról, aki ráadásul férfinak született, csak hat éve átműttette magát"

– mondta a második helyezett.

Aline Uva később az újságíróknak már higgadtabban elmondta, hogy ő a természetes ülepet képviseli, és nem tartja fair dolognak, hogy olyanok szerepelnek vele a dobogón, akiknek sebészek által faragott hátsója van. 

 


Forrás: https://888.hu/article-gigabotrany-a-brazil-seggszepsegversenyen

888.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn