Végre kiderült, ki lopta el Hódi Pamela szívét - most őszintén mesélt a kapcsolatukról

Hódi Pamela / Fotó: Isza Ferenc

Hódi Pamela / Fotó: Isza Ferenc
 

Már hosszú ideje megy a találgatás, ki lehet Hódi Pamela új szerelme. Ezddig még nem is nyilatkozott a páros, de most végre megtörték a csendet.

Pamela szerelme, a focista Tóth Bence most a Star magazinnak adott interjút, amelyben elmesélt mindent a kapcsolatukról, a megismerkedésüktől kezdve az összeköltözésükig.

Bence elmesélte, hogy egy közös ismerősükön keresztül ismerte meg Pamelát. Mindketten sokat jártak el a közös társasággal, amikor is mindig rengeteget beszélgették, így szép lassan kezdett komolyra fordulni köztük a dolog.

Bence úgy gondolja, megélni szeretné a boldogságukat és nem mutogatni. Sokáig ezért is nem nyilatkozott kapcsolatukról. Azonban most azt is elárulta, milyen érzés számára, hogy Pamelának már van egy gyereke.

"Először nem tudtam, hogyan álljak a témához, nem voltam korábban még ilyen helyzetben. Úgy voltam vele, ha mindent úgy csinálok, amilyen én vagyok, abból nagy baj nem lehet. Ha ez nem működik akkor kiderül hamar az elején, és nem vesztegetjük az idejét. Ha viszont működik, nem kell később sem megjátszanom magam. Szerencsére nagyon jól sült el, és hamar megszerettük egymást Natikával. Nem zavar, hogy nem nekem mondja, hogy apa: ettől függetlenül nagyon szeretem őt, és örülök annak, hogyha boldognak láthatom. Mikor együtt vagyunk, rengeteget játszunk, úgy érzem, már teljesen a bizalmába fogadott” - mondta.

Amikor Pamela és kislánya, Nati hazatértek Dubajból, Bence várta őket a reptéren és a kislány egy öleléssel fogadta őt. Folyton együtt bolondoznak, közösen néznek a meccset, sőt Nati még Bence körmeit is kifestette. Pamela és Bence között ugyan nagy az összhang, de az összeköltözést egyelőre még nem tervezik.

"Úgy gondolom, és Pamela is, hogy ennek még nincs itt az ideje. Beszélgettünk már a közös jövőnkről, de szerintem nyolc hónap után ez még nagyon korai lenne. Semmit nem szeretnénk elsietni, ezek az érzések és gondolatok idővel úgyis jönni fognak, ha már ott tart a kapcsolatunk" - mondta Bence a magazinnak.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/hodi-pamela-szerelem-toth-bence/vphe7hq

Blikk

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn