?>

Szexuális zaklatást "találtak" egy karácsonyi dalban

Egy amerikai rádió levette műsoráról a Baby It's Cold Outside című karácsonyi dalt, 74 évvel a szám megjelenése után ugyanis szexuális zaklatást "találtak" benne.

 

A clevelandi Star 102 azért nem adja a Baby It’s Cold Outside című dalt, mert a férfi a számban „maradásra próbálja bírni” a hölgyet. Az állomás bár megszavaztatta a közösségi médiában, hogy játszák-e a dalt, és bár túlnyomó többségük azt szerette volna, hogy továbbra is a „kínálat része maradjon”, a vezetőség mégis a mellett döntött, hogy inkább nem fogják játszani a 74 éves karácsonyi slágert.

A Star 102 egyik műsorvezetője szerint helyes döntést hoztak. Mint blogjában írta:

A világ most különösen érzékeny, az embereket könnyű megbántani”.

A Baby It’s Cold Outside arról szól, hogy egy bárban egy férfi megpróbál rávenni egy nőt arra, hogy ne menjen haza abban a rettentő hidegben, inkább maradjon vele ott egy pár italra. A bírálóknál annál a résznél gyulladt ki a piros lámpa, mikor a nő nemet mond, a férfi ezt azonban nem fogadja el. Íme:

I simply must go [But baby it’s cold outside]; The answer is no [But baby it’s colt outside].”

A legszebb egyébként az egész történetben az az, hogy ezt az 1944-es dalt már jó páran feldolgozták – többek között Tom Jones, Michael Bublé és Lady Gaga.

(BBC, Azonnali)

 


Forrás: https://888.hu/article-szexualis-zaklatast-talaltak-egy-karacsonyi-dalban

888.hu

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn