?>

Hihetetlen, hogyan került elő az elveszettnek hitt eljegyzési gyűrű

Szerencsés véget ért egy pár története, akiknek elveszettnek hitt jegygyűrűje hosszas keresés után előkerült egy New York-i csatornából  – írja a BBC.

Egy brit pár, Daniella Anthony és John Drennan tízéves évfordulójukra utaztak New Yorkba. Drennan itt, a Central Parkban kérte meg Daniella kezét, aki igent mondott, de a gyűrű túl nagy volt az ujjára.

Ennek ellenére vőlegénye ragaszkodott hozzá, hogy viselje, ám amikor a Time Square-en sétáltak, a lány ujjáról lecsúszott a gyűrű, és egyenesen egy csatornába esett. 

A rendőrség leszedte a rácsokat, és több mint két órán át kereste a gyűrűt, mindhiába. A pár végül annyira reménytelennek érezte a helyzetet, hogy anélkül elmentek, hogy leadták volna a nevüket a hatóságoknak.

Azonban miután visszatértek Nagy-Britanniába, kiderült, hogy meglett a gyűrű. A New York-i rendőrség ugyanis a Twitteren osztotta meg a Time Square-i biztonsági kamerák felvételeit a párról, hogy segítséget kérjenek az azonosításukhoz.

WANTED for dropping his fiancée’s ring in @TimesSquareNYC!
She said Yes - but he was so excited that he dropped the ring in a grate. Our @NYPDSpecialops officers rescued it & would like to return it to the happy couple. Help us find them? call 800-577-TIPS @NYPDTIPS@NYPDMTNpic.twitter.com/tPWg8OE0MQ

— NYPD NEWS (@NYPDnews) 2018. december 1.

Johnnak és Daniellának egy barátjuk szólt a gyűrű megtalálásáról, amit ők elsőre el sem akartak hinni. 

Azt hittük, végleg elveszett, úgyhogy nagyon megörültünk a hírnek. Nem vagyunk fent a Twitteren, fogalmunk sem volt, mi történik ott. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki segített, különösen a New York-i rendőrségnek, akik megosztották a történetünknek – nyilatkozta Dainella.

Thank you, Twitter. Case closed!

Love,
John, Daniella, and the NYPD. pic.twitter.com/G7eB1Ds7vP

— NYPD NEWS (@NYPDnews) 2018. december 2.

A rendőrség azóta eljutatta nekik az eljegyzési gyűrűt.Forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20181203-egy-csatornabol-kerult-elo-az-elveszett-eljegyzesi-gyuru.html

Origo

A Petrényi Család Honlapja

Ha tetszett, oszd meg ezt a cikket!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn