Tóth Vera elárulta, ezért költöztek külön a testvérével

Tóth Vera / Fotó: RAS-archívum

Tóth Vera / Fotó: RAS-archívum
 

Tóth Vera mára érett nővé vált, már nem az a fiatal, bohó lány, akit a Megasztárban megismerhettünk.

Vera és a testvére, Gabi egy ideig ideközös telken éltek két külön lakásban, ám ahogy Gabi összemelegedett a párjával, a testvérek úgy döntöttek, ideje külön költözniük. Vera egy Budapest közeli házba költözött a négy kutyájával és a macskájával. Az énekesnő arról számolt be a Story magainnak, hogy nem volt nehéz számára a költözés.

„Az utolsó albérletemet nem volt nehéz feladni, de persze, volt már olyan lakás, amelyhez jobban ragaszkodtam. Mégis az gondolom, az otthonunk melegét mi alakítjuk, nem az adott enteriőr. Nekem a költözés arról szól, hogy tudatosítsam magamban: bárhol jól kell érezni magam. Szeretek továbbmenni, változásokat megélni. A változás a fejlődés jele” – mondta a lapnak.

„Sokat változtam a korral. Ahogy öregszik az ember, egyre megfontoltabb, felelősségteljesebb, a döntések egyre erősebbek, változik a viselkedés. Egy ismerősöm megjegyezte, hogy mostanában már nem nevetek annyit... Pedig nem vagyok szomorú, csak másképp örülök. Fiatalon tárt karokkal figyeltem és öleltem keblemre a világot, mára kissé bezárultam. Ebben van csalódottság és élettapasztalat egyaránt. A munkában is megnyugodtam, nem idegeskedem. Néha muszáj megállni és mérlegelni, tényleg arra tartok-e, amerre szeretnék... Bennem most béke van, mert igennel tudok felelni erre” – mondta Vera, aki idén töltötte be a 33. életévét.

 


Forrás: http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/toth-vera-bennem-most-beke-van/cp7ryeb

Blikk