Vetélytársa akadt Kiss Ádámnak: a humorista kislánya már saját vicceket tol

Kiss Ádám Thaiföldön sem kerülte a kalandokat, közelebbi ismeretségbe került egy elefánttal is

Kiss Ádám Thaiföldön sem kerülte a kalandokat, közelebbi ismeretségbe került egy elefánttal is

Budapest — Bejárta a világot Kiss Ádám (34)! A humorista jó néhány kontinenst beutazott már, járt többek között az Egyesült Államokban, Thaiföldön, Szlovéniában, Egyiptomban, Szicíliában, Svájcban, Erdélyben és Angliában is – túráira önálló estet is épített, amellyel négy évig járta az országot. A Kiss Ádám a nagyvilágban – 80 perc alatt a Föld körül című, kétezer ember előtt előadott oneman show-t ráadásul januárban rögzítette is az RTL Klub, amely ma kerül adásba.

Rengeteg helyen jártam, így merült fel az ötlet, hogy jó lenne megmutatni, milyen a világ. Ezekre a helyekre már nem is kell elmenniük a nézőknek, a történeteimmel bejárják a világot – mesélte nevetve a Blikknek Kiss, aki karrierje csúcspontjaként tekint az egész estés előadásra. – Két év alatt állt össze az est, amely tizenegy országot mutat be. Kicsit a gyermekemként tekintek az előadásra, amely a Dumaszínházban az egyik legsikeresebb volt, mégis abbahagytam. Beleuntam, mert nem nagyon tudtam beleszőni az aznapi történéseket. Amikor felmerült, hogy az RTL Klub rögzíti, arra gondoltam, ez szép búcsú lesz.


Ázsiában egy pihenő tigris mellé is odamerészkedett a humorista
 

Ádám az elmúlt években barátaival és családjával, feleségével és kislányával, Olíviával is nyakába vette a világot.

Amerikában voltunk már kétszer is, szerencsére Olívia jól bírta a hosszú repülőutat. Mindig jól éreztük ott magunkat, általában 3-4 hetet voltunk kint, aktív pihenéssel töltöttük az időt. De jártunk egy barátomnál Svédországban, aki gyönyörű helyen lakik, az erdő szélén. Megszerettük a skandináv vidéket – árulta el Ádám.


Ádámék kétszer is jártak az Egyesült Államokban, New York nagyon tetszett neki
 

Talán nem is meglepő, hogy hároméves kislányának is remek a humorérzéke, volt kitől örökölnie. 

Már saját vicceket tol, sokszor csak pislogunk. Mostanában az esti altatásnál húsz percig sorolja, neki miért is nem kell lefeküdnie. Mi is észrevettük, hogy valami van, valamit örökölt... – mosolyodott el Kiss Ádám, aki arra is kitért, mit szólna, ha kislánya is stand uposnak állna. – Úgy látom, a közönség egyre inkább fel van készülve a női humoristákra, jól veszik a családos poénokat. Az biztos, hogy a kislányomnak van közléskényszere, és ha azt mondja, ő is ezzel szeretne foglalkozni, nem állok az útjába. 

 
 

 Forrás: https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vetelytarsa-akadt-kiss-adamnak-a-humorista-kislanya-mar-sajat-vicceket-tol/7n76d5q

Blikk

A Petrényi Család Honlapja