„Konkrétan sokkolt a valóság” – A válásáról vallott Marót Viki

Marót Viki /Fotó: Fuszek Gábor

Marót Viki /Fotó: Fuszek Gábor

A válásáról osztott meg részleteket Marót Viki énekesnő.

Még 2017 nyarán a Blikk is megírta, hogy Marót Viki és férje elváltak. Az énekesnő akkor jobbnak látta, ha a szerelmével külön utakon folytatják, nem húzzák tovább. „Sokkal nagyobb baj egy hamis szeretetbe, már megjavíthatatlan kapcsolatba beleragadni” – mondta akkoriban a Story Magazinnak Viki, akinek volt férjétől egy gyermeke is született, Ádi.

Az énekesnő most azt nyilatkozta a Bestnek, hogy a válás után kinyílt a szeme, ugyanis akkori kedvesén kívül nem is látott más férfit, és azt gondolta, minden, házasságban élő ember boldog és kiegyensúlyozott. Ezután jött a felismerés: rádöbbent, hogy ez nem így van, s közeli ismerősei között is látott már megcsalást. „Bevallom őszintén, teljesen ledöbbentem, konkrétan sokkolt a valóság. Szembesültem azzal, hogy másoknak is vannak problémáik, csak a szőnyeg alá söprik azokat, valamint megalázzák egymást” – mondta a Bestnek Viki, aki pillanatnyilag szingli.

„Most nincs kapcsolatom, elég sok furcsaságba is belefutottam néhány ismerkedés során, de nem bántam meg, hogy kiléptem a házasságomból. Hiszek a szerelemben, várom is a varázslatot” – tette hozzá Viki, hozzátéve: nem sürgeti az időt, mert nem kapcsolatfüggő, egyedül is jól érzi magát.

 
 

 Forrás: https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/valasarol-vallott-marot-viki/m2m942f

Blikk

A Petrényi Család Honlapja