Mint két tojás: közösen állt rajthoz Szabó Győző és Molnár Áron

Molnár Áron (balra) és Szabó Győző (jobbra) / Fotó: RTL Klub

Molnár Áron (balra) és Szabó Győző (jobbra) / Fotó: RTL Klub

Bár Szabó Győzőnek és Molnár Áronnak A mi kis falunkban kevés közös jelenete volt mégis az elmúlt években igazán jó barátok lettek ráadásul idén nyáron forgatták a Toxikoma című mozifilmet, amiben Győzőt, Áron alakította. 

Sok hasonlóság van köztük, például mindketten szívesen feszegetik a határaikat az életben, főleg ha sportról van szó. Korábban is sokat edzettek együtt, így amikor Győző a nyár elején felvetette, hogy induljanak együtt a szigligeti félmaratonon, Áron azonnal igent mondott.

Az elfoglalt színészeknek nyáron alig volt szabadidejük, még is lelkesen vágtak bele a felkészülésbe, volt, hogy 14 órás forgatás után vagy előtt tudtak csak futni, néha együtt is, de inkább külön-külön.


Inkább külön-külön futnak / Fotó: RTL Klub
 

Egy komoly csapat – köztük egy dietetikus - segítette őket, a pontos terveket az edzőjüktől, Erdélyi Nándortól kapták minden nap a telefonjukra. A színészek családtagjaik pedig megértően támogatták őket, a közös céljuk elérésben, mert látták, hogy milyen fontos ez nekik.

Rezes Judit a menyasszonyom, a két gyermekem édesanyja, azt mondja, hogy figyelj nekem ezt le kell futnom, nincs olyan, hogy megállok, előtte már stresszben voltam, pánikoltam, szóval otthon is elfogadott volt, hogy a Győző most elmegy futni

A IV. Szigligeti Félmaratonon közel 900 an álltak rajthoz és futották végig a szép tájon a 21 kilométeres távot. Áron hitetlen felfokozott állapotban kezdett. Mindkettőjüknek ez volt az első félmaratonja, amit igazán jó eredménnyel teljesítettek, benne voltak a legjobb 20%-ban. A több száz induló közül Győző a 184. helyen ért be, a korosztályában pedig 79. volt, Áron pedig a 47. legjobb futó lett a versenyen, a korosztályában kiemelkedően jól, a 19. helyen végzett.

 
 

 Forrás: https://www.blikk.hu/sztarvilag/szabo-gyozo-es-molnar-aron-kozosen-alltak-rajthoz/gv9xg86

Blikk

A Petrényi Család Honlapja