Megfulladt az amerikai férfi, aki víz alá merülve kérte meg barátnője kezét

Steven Weber és barátnője, Kenesha Antoine Tanzániában járt, egy vízbe merített kabinban laktak az egyik ismert turistaközpontban, Pempa szigete közelében. 

A BBC által ismertetett felvételek szerint Weber azt találta ki, hogy alámerült a kabin oldala mellett, és az üvegfalu kabin oldalára tapasztva, egy kézzel írt üzenet segítségével akarta megkérdni a barátnője kezét. A felvételt a kabinban maradó Antoine készítette.

De a lánykérés után Weber többet nem került elő, nem sikerült kijutnia az óceánból. 

A kabint üzemeltető Manta Resort megerősítette a lapnak, hogy a férfi megfulladt, miközben felszerelés nélkül, szabadtüdős merüléssel indult el a kabin oldalába. 

A helyi rendőrség vizsgálatot indított a haláleset miatt. Weber és Antoine négy éjszakát foglalt a partoktól 250 méternyire lévő, 10 méter mélyre elmerített kabinba, ahol egy éjszaka 1700 dollár körül érhető el. A baleset a nyaralásuk harmadik napján történt. 

Antoine a Facebookra írt a tragédiáról, és mint írta, Webernek sosem volt alkalma, hogy megtudja a válaszát, ami milliószoros igen lett volna.Forrás: https://444.hu/2019/09/22/megfulladt-az-amerikai-ferfi-aki-viz-ala-merulve-kerte-meg-baratnoje-kezet

444

A Petrényi Család Honlapja